Zeleninový tatarák

"Maso"
Polovina kořene petržele
Polovina mrkve
Hrst vlašských ořechů
2 plátky sýra
1 polévková lžíce oleje

K tomu
Cibulka/jarní cibulka
Kečup
Hořčice
Kyselá okurka
Tabasco
Sůl a pepř
Kdo se nebojí - žloutek

A k tomu
Topinky
Pár stroužků česneku

Všechny suroviny na "maso" nastrouhejte nebo namelte co nejjemněji a smíchejte. Vytvarujte bochánek a nechte odležet asi hodinu v lednici. Servírujte s ostatními ingrediencemi okolo, ať si každý dochutí dle sebe, případně se žloutkem navrchu. Podávejte s topinkami a česnekem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Restované žampiony s kuskusem

Pórkovo-batátová polévka

Španělská omeleta z batátů