Portobello burger


Na 1 burger:
1 klobouček velkého portobello žampionu
Hamburgerová houska
Dijonská hořčice
Pár koleček cibule
Pár koleček rajčat
Hrst čerstvého listového špenátu
Olej
Sůl a pepř

Hlavičku žampionu potřete z obou stran olejem, osolte a osmažte v oleji na pánvičce z každé strany asi čtyři minutyRozkrojte housku, spodní stranu potřete dijonskou hořčicí, přidejte rajčata, cibulku, listový špenát a opepřete. Navrch dejte jednu hlavičku portobello. Zakryjte druhou polovinou housky opět potřenou hořčicí.

PS: Když dáte do housky cokoliv, co máte rádi a smažené portobello, nemůže to nebýt dobré ;-). Do kloboučku také můžete před smažením zespoda vetřít prolisovaný česnek!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Restované žampiony s kuskusem

Pórkovo-batátová polévka

Španělská omeleta z batátů