Chilli sin carne

2 porce:
1/2 cibule
1 malá mrkve
1 malá paprika
3 stroužky česneku
200 g krájených rajčat (půl plechovky)
200 g fazolí
1/3 plechovky kukuřice
Olivový olej
Půl lžičky skořice
2 lžičky chilli
1 lžička kakaa
Sůl

Nasekanou cibuli osmažte na oleji. Přidejte nakrájenou mrkev a papriku a chvíli restujte. Přidejte propasírovaný/nasekaný česnek. Vmíchejte trochu vody, rajčata, fazole, chilli, skořici, kakao a sůl. Snižte teplotu a duste 15 minut za občasného míchání. Přidejte kukuřici a ještě chvíli ohřívejte. Podávejte s rýží/pita chlebem/samotné.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Restované žampiony s kuskusem

Pórkovo-batátová polévka

Španělská omeleta z batátů