Restované žampiony s kuskusem


1 porce:
10 malých žampionů
2 stroužky česneku

Hrstka petržele

Sůl a pepř
Olivový olej
Balzamiko
Kuskus
Zelenina, koření a citronová šťáva do kuskusu

Kuskus zalijte horkou vodou. Žampiony očistěte a překrájejte napůl. Restujte na větší vrstvě rozpáleného oleje, po chvíli přidejte nasekaný česnek a dále opékejte. Osolte a opepřete, odstavte, pokapejte balzamikem a přidejte petrželku. Kuskus smíchejte se zeleninou, dochuťte solí, pepřem a bylinkami a zakapejte citronovou šťávou. Promíchejte a můžete chvíli kuskus prohřát v pánvi se zbytkem šťávy ze žampionů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pórkovo-batátová polévka

Španělská omeleta z batátů